About Us

Anna_blogAbout Anna

Λοιπόν, είμαι η Άννα και είμαι καλά, τις περισσότερες ώρες της ημέρας τουλάχιστον! Επίσης λέω πάντα την αλήθεια, όχι σχεδόν πάντα, μη διαπραγματεύσιμο… μιας και ξεκίνησα με αλήθειες ας μοιραστώ μαζί σας το όνειρο μου: όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω τραγουδίστρια, να το έγραψα!

Με θυμάμαι απο μικρό παιδί στις κουζίνες, στα μαγειρέματα, στα οικογενειακά τραπέζια, στις μυρωδιές, στις γεύσεις!!! όπως και να το δείς το φαγητό είναι αγάπη, αληθινή και ουσιαστική!!! Ε κάπως έτσι κι εγώ μεγαλώνοντας λίγο, το αγάπησα και ασχολήθηκα μαζί του πιο “σοβαρά”. Πιο “σοβαρά” στον δικό μου κόσμο σημαίνει, έφαγα απο δω κι απο κει, δοκίμασα, διάβασα και συνεχίζω να τα κάνω όλα αυτά μετά μανίας! Στην πορεία προέκυψε κι ένα βιβλίο, φωτογραφίσεις, περιοδικά και περισσότερο φαγητό και περισσότερη αγάπη… ωράια πράγματα! επίσης, μεγαλώνοντας λίγο ακόμη, ανακάλυψα πως μου αρέσει να γράφω, λειτουργεί κάπως θεραπευτηκά για μένα, είναι κάθε φορά μια μικρή απελευθέρωση! εικόνες, γεύσεις, γράψιμο, μουσικές, συνεργασίες και να ‘μαστε , ένα μπλογκ, ένας τόπος έκφρασης και «μοιράσματος». Ελπίζω στην πορεία να το απολαμβάνετε κι εσείς όπως και εμείς όταν το φτιάχνουμε! Να μου μιλάτε, να με ρωτάτε, να επικοινωνούμε!!! Κι εάν σε κάτι δεν ξέρω να απαντήσω θα το ψάχνω και θα επανέρχομαι… Oh enjoy it!!!

Άννα Διονυσιάδου – day dreamer

Nadia PavlakiAbout Nadia

Η Νάντια γεννήθηκε στην Αθήνα. Όμως, από μικρή ονειρεύεται όταν μεγαλώσει να τρέχει σε καταπράσινα λιβάδια. Αγαπά τα παιδιά και τα γλυκά. Σπούδασε ηθοποιός και γραφίστας αλλά πιστεύει πως αυτό δεν εξηγεί απαραίτητα το ποιοι είμαστε αληθινά στη ζωή. Πιστεύει ακόμη πως όλοι οι άνθρωποι έχουν την καλή προαίρεση να πηγαίνουν προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο να το καταφέρει κανείς. Ωστόσο, αυτό το «προς τα πάνω», είναι η μεγάλη της ευχή για όλους μας.

Νάντια Παυλάκη, Creative Director – Conceptual Designer

Alexandra_blog-(1-of-1)About Alexandra

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Από τότε που με θυμάμαι αγαπούσα να παρατηρώ και να περιτριγυρίζομαι από όμορφα πράγματα, όμορφες εικόνες και όμορφους ανθρώπους.Τελειώνοντας το Λύκειο σπούδασα Θέατρο και Τραγούδι.Έπειτα ασχολήθηκα με την Μόδα δουλεύοντας με ενδυματολόγους, σχεδιαστές και περιοδικά.Τα τελευταία χρόνια με πιάτα, ποτήρια και υφάσματα, προσπαθώ να κάνω ακόμα ποιο όμορφο το φαγητό που δημιουργεί ένας εξαιρετικός Chef. Το oh my Blog είναι για μένα ο τόπος που στεγάζει τις ιδέες και τις προτάσεις που θέλουμε να μοιραστούμε, σχετικά με το φαγητό αλλά και ότι άλλο μπορεί ομορφύνει την ζωή μας.

Αλεξάνδρα Στεργιοπούλου, stylist – a person of art

 

3_of_us-(1-of-1)

 Με την Νάντια και την Αλεξάνδρα δουλεύουμε μαζί εδώ και πολλά χρόνια…έχουμε φωτογραφίσει βιβλία, έχουμε κάνει στησίματα για περιοδικά, έχουμε φάει μαζί ωραία φαγητά κι έχουμε επίσης κουβεντιάσει με τις ώρες για το φαγητό, την τέχνη, τη ζωή, τις σχέσεις, τις αξίες…για την ουσία του πράγματος!!! Με λίγα λόγια περνάμε “όμορφα”μαζί ό,τι κι εαν κάνουμε! Κάπως έτσι πριν από 1,5 χρόνο περίπου, προέκυψε η ιδέα τούτου εδώ του μπλογκ. Η αλήθεια είναι πως είχα την ανάγκη να γράφω και σκέφτηκα ποια καλύτερη ιδέα από το να γράφω για όλα αυτά που με τόση αγάπη φτιάχνουμε με τα κορίτσια! Οι εποχές αλλάζουν, τα έντυπα έχουν σχεδόν εκλείψει, οι εκδόσεις βιβλίων μαγειρικής έχουν συρρικνωθεί…αλλά όπως και να ΄χει θέλαμε να φτιάξουμε κάτι ζωντανό, κάτι δικό μας, ένα “χώρο” δικιά μας έκφρασης. Ε να, το φτιάξαμε και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας , να επικοινωνήσουμε λιγάκι παραπάνω! Απολαμβάνουμε κάθε θέμα σαν να είναι μοναδικό!!! ελπίζουμε το ίδιο κι εσείς…

Oh enjoy, cook, eat, drink, share, love, dare , dance, live!!!!

It’s all here & now

* Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μας Δήμητρα Ράπτη για την φωτογράφιση μας! εκτός από το υπέροχο αποτέλεσμα, περάσαμε καταπληκτικά, Oh Dimitra you rock!

* Ένα ακόμη πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη THEIA, για την φιλοξενία στον μαγικό της χώρο στο Μεταξουργείο. Νιώσαμε σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας! Ένας χώρος που αξίζει να επισκεφθείτε, με τις μοναδικές δημιουργίες της Theia! μια πρώτη ιδέα στο: www.theialab.com

 

One thought on “About Us

  1. Lito

    Γεια σας κοριτσόπουλα.

    Ονομάζομαι Λητώ και έφτασα στο Blog μέσω του Ασμπέτε. Εξαιρετική η συνεργασία σας, το σάιτ είναι πολύ-πολύ όμορφο, με χαρακτήρα. Χαίρεται κανείς να το διαβάζει.

    Θα ήθελα να ρωτήσω την Άννα: αν έχω καταλάβει καλά η ενασχόλησή σου δεν είναι μόνο για προσωπική σου ευχαρίστηση αλλά και λειτουγεί και ως επαγγελματική απασχόληση; Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν δέχεσαι παραγγελίες. Συγγνώμη που επικοινωνώ μέσω σχολίου, αλλά δεν βρήκα να αναγράφετε κάποιον τρόπο επικοινωνίας. Και η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνομαι άνετα να γράψω λεπτομέρειες σε κοινή θέα, έστω και αν δεν πρόκειται για κάτι μεγάλο. Θα μπορούσες παρακαλώ να επικοινωνήσεις μαζί μου στο litochri[παπάκι]yahoo[τελεία]co[τελεία]uk, αν δεν σου είναι κόπος;

    Ευχαριστώ για το χρόνο σας, και πάλι τα συγχαρητήριά μου.

    Φιλικά,
    Λητώ

    Reply

Η απαντησή σας